Betalingen

Bij ons winkelt u in een veilige omgeving. Al onze betalingen worden door een externe betaalprovider verwerkt, hierdoor bent u gegarandeerd van veilige betaalmethodes. Wij bieden de volgende betaalmethodes aan: Ideal, Visa, Mastercard, Meastro, Bankcontant, Apple Pay, Google Pay. Staat uw betaalmethode er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hieronder vind u informatie over onze verschillende betaalmethodes en hoe deze werken. 

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere bedrijven bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen en verkeersboetes. https://www.ideal.nl

De Visa World Card is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kunt betalen. Binnen Europa kunt u per transactie maximaal € 50,- contactloos betalen. Het exacte maximale bedrag is afhankelijk van de instellingen op de betaalautomaat in de winkel.
https://www.visa.nl  

Mastercard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. We beheren ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee we consumenten, financiële instanties, winkeliers, overheden en bedrijven verbinden in meer dan 210 landen en gebieden.
https://www.mastercard.nl

Pinnen is betalen op de vertrouwde manier. Op vrijwel alle Nederlandse betaalpassen staat al het Maestro® logo. Dus we kunnen wel stellen: pinnen doe je met Maestro® !
Er zijn nog steeds mensen die liever contant betalen. Vooral kleine bedragen. Maar eigenlijk hoeft dat al lang niet meer. Tegenwoordig kun je bij vrijwel alle winkels, horecagelegenheden en tankstations grote én kleine bedragen betalen met Maestro® .
https://www.mastercard.nl 

Apple Pay is makkelijk in gebruik te nemen en biedt klanten een eenvoudige en veilige manier om hun aankopen te betalen met de devices die ze elke dag al gebruiken. Als je al bankpassen accepteert, neem je gewoon contact op met de leverancier van je betaalsysteem en laat je weten dat je voortaan ook Apple Pay wilt accepteren.
https://www.apple.com/nl/apple-pay/  

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om online, in winkels en op andere plekken te betalen. Boek een reis, ga uit eten, bezoek een show en beleef nieuwe avonturen: alles zonder uw portemonnee. U kunt eenvoudig aan de slag op het web of met de app. U hoeft alleen maar een bankkaart toe te voegen.
De slimmere manier van winkelen. Google Pay heeft alles wat u nodig heeft om razendsnel met uw telefoon te betalen. Bovendien vindt u op het tabblad Home alle informatie die u nodig heeft, precies wanneer u die nodig heeft. Bekijk uw recente transacties en zoek winkels in de buurt terwijl u winkelt.
Versleuteld en beveiligd door Google. Google Pay beschermt uw betalingsgegevens met meerdere beveiligingslagen. We gebruiken een van de meest geavanceerde beveiligingsinfrastructuren ter wereld om ervoor te zorgen dat uw account veilig blijft. Wanneer u in winkels betaalt, gebruikt Google Pay een versleuteld nummer in plaats van uw eigenlijke kaartnummer, zodat uw kaartgegevens veilig blijven.
https://pay.google.com/intl/nl_be/about/