Klachtenregeling

Klachtenbeleid

Bij BergoVino staat u als klant centraal. Uw tevredenheid is voor ons van belang. Wij hebben dan ook een kwaliteitssysteem opgezet waarbij u als klant centraal staat. Dit kwaliteitssysteem wordt continu bijgewerkt om uw ervaring te verbeteren.    

Uiteraard kan het voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ten alle tijden zullen wij dit correct oplossen en verbeteren in ons kwaliteitssysteem. mocht u een klacht hebben. Dan horen wij dit graag. We willen u dan vragen om uw klacht bij ons kenbaar te maken door te mailen naar verkoop@bergo-vino.nl of via onze contact pagina.

Een onderdeel van ons kwaliteitssysteem is het keurmerk WebwinkelKeur. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat toeziet op de voorwaarden van ons als verkoper richt u als consument. 

Indien uw kenbaar gemaakte klacht niet leid tot een oplossing, dan bied u dit de mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Domaines Pierre Chavin, Pierre Zero Sparkling 0%
€8,75
Domaines Pierre Chavin, Pierre Chardonnay Zero 0%, Alcohol vrij
€7,30
Domaines Pierre Chavin, Pierre Merlot Zero 0%
€7,30

Advies op maat

Wijnadvies op uw smaak budget en gelegenheid

Ruim assortiment

Ontdek meer dan 300 wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en nog veel meer landen. Aangeboden in de beste prijs/kwaliteit verhouding

Elke oplage mogelijk

Vanuit voorraad geleverd, vanaf 1 fles te bestellen

BergoVino

Wijn wordt ook wel de vorst van de dranken genoemd. Een goede wijn neemt u mee op reis. Een reis die uw zintuigen prikkelt. Zie, ruik, proef… en geniet! Wij zijn BergoVino en wij delen onze liefde voor wijn graag met u. Wij nemen u mee in de wereld van wijn. Wij laten u kennis maken met het karakter, de geur en de smaak van onze wijnen.