Wat wij u te bieden hebben

De zekerheden van BergoVino

 • Persoonlijk wijnadvies

  Persoonlijk wijnadvies

  Met onze wijnwijzer ziet u snel en gemakkelijk welke wijn het beste bij uw situatie past. Liever persoonlijk advies? Onze vinologen en wijn-spijsexperts staan voor u klaar.

  Doe de wijnwijzer
 • Vanaf één fles te bestellen

  Vanaf één fles te bestellen

  Wilt u eerst kennismaken met een bepaalde wijn of wilt u een fles wijn cadeau geven? Dan hoeft u bij ons niet gelijk een hele doos te bestellen, maar kunt u ook gewoon éen fles bestellen.

  Bestel direct
 • Binnen twee werkdagen geleverd

  Binnen twee werkdagen geleverd

  U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw wijn genieten. Daarom staan wij voor een snelle levering. Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

  Bestel direct

Pure passie voor wijn

C'est la Vie

Wijn zorgt voor mooie momenten en herinneringen. Deze gebeurtenissen delen wij graag met de mensen om ons heen; een uitgebreid diner met de familie, een gezellig etentje met vrienden of een borrel met collega’s. Ook als u alleen bent, kan het een bepaalde beleving oproepen: ga lekker zitten en doe uw ogen even dicht; de geur en de smaak van de wijn nemen u mee naar Frankrijk, Italië of een ander fijn land. Geniet van het leven! En hoe kan dat nu beter dan met een heerlijk glas wijn?

Wie zijn wij?

BergoVino is onderdeel van Berghorst Groep; sinds 1870 actief als drankproducent, distributeur van bier en frisdrank en importeur van wijn. Met de in Hengelo (OV) gevestigde slijterij BergoVino (1979) specialiseerde de familie Berghorst zich steeds meer op het gebied van wijn. Na de overname van Bos Wijnimport focust Berghorst en Bos Wijnen zich sinds tien jaar op de horeca; kwalitatieve wijnen voor een betaalbare prijs. Waar Berghorst en Bos Wijnen exclusief aan de horeca levert, richt BergoVino zich op de particuliere markt. Nu kan echt iederéén van onze wijnen genieten.