Maak kennis met BergoVino

Uw digitale wijnadviseur

Wijn wordt ook wel de vorst van de dranken genoemd. Een goede wijn neemt u mee op reis. Een reis die uw zintuigen prikkelt. Zie, ruik, proef… en geniet! Wij zijn BergoVino en wij delen onze liefde voor wijn graag met u. Wij nemen u mee in de wereld van wijn. Wij laten u kennis maken met het karakter, de geur en de smaak van onze wijnen. Bent u een echte wijnkenner? Dan kunt u uw hart ophalen; ons uitgebreide assortiment biedt wijnen voor elk seizoen, elke maaltijd en elke gelegenheid.

Bent u een wijnliefhebber, maar kunt u wel wat advies gebruiken? Onze vinologen en wijn-spijsexperts tonen u graag een mooie selectie wijnen; passend bij uw smaak of de gelegenheid. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, maar u kunt ook gebruik maken van onze wijnwijzer. Uiteindelijk kiest u één of meerdere wijnen die aansluiten bij uw wensen. ¡Salud!

Persoonlijk wijnadvies

Met onze wijnwijzer ziet u snel en gemakkelijk welke wijn het beste bij uw situatie past. Liever persoonlijk advies? Onze vinologen en wijn-spijsexperts staan voor u klaar.

Vanaf één fles te bestellen

Wilt u eerst kennismaken met een bepaalde wijn of wilt u een fles wijn cadeau geven? Dan hoeft u bij ons niet gelijk een hele doos te bestellen, maar kunt u ook gewoon éen fles bestellen.

Uit eigen voorraad

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw wijn genieten. Daarom staan wij voor een snelle levering. Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Bezoekadres

Höltersweg 15
7556 BS Hengelo

Ma-Vr: 08:00-17:30
+31 (0) 74 246 735
info@bergo-vino.nl