Wijnproeverij

De gezelligste, leerzaamste en lekkerste wijnproeverijen op locatie   

Bij BergoVino houden wij van wijn en delen deze passie graag met u! Naast ons online en persoonlijk advies, verzorgen wij ook wijnproeverijen. Onze proeverijen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Geschikt voor alle gelegenheden of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsuitje, vrijgezellendag, zakelijk event of vriendinnen of/en vrienden uitje, wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wijnproeverij op uw gelegenheid en budget. Al onze wijnproeverijen worden verzorgd door enthousiaste professionals met de nodige kennis van wijn, smaak beleving en wijn & spijs combinaties.

Wijnproeverij op maat

Iedereen heeft zijn eigen smaak, wens en budget. Wijnproeverijen zijn er in alle soorten en maten. Maar welke past het beste bij u? Dit is afhankelijke van meerdere factoren en vinden wij het van belang om deze te analyseren. Wij werken dan ook niet met een standaard wijnproeverij en al onze proeverijen worden op maat samengesteld. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de locatie, tijd, het budget en het einddoel. Het einddoel van de proeverij is vaak wel duidelijke namelijk een gezelligheid en educatie. Nadat we dit in kaart hebben gesteld, stellen wij de proeverij samen. Zo kunt u kiezen uit verschillende landen, streken, wijngebieden, wijngaard, wijnmaker en/of druivensoort. Van simpele, gezellige en informele tot luxe, educatief, chique. Aan de hand van een korte intake en kennismaking maken we samen een inschatting van de behoefte en het budget. Graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Deze stellen we graag voor u op.

wijnproeverij op maat

Wijnproeverij in huis

Opzoek naar een leuke wijnproeverij voor thuis? Dat bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen dit geheel in stijl en zorgen voor een geslaagde proeverij. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Of u nu een Italiaanse avond organiseert en hier mooie wijn uit Piëmonte of Toscane bij wilt schenken, of een gezellige maar toch informatieve wijnproeverij voor de dames van uw hockeyteam. Bij ons is niks te gek. Zowel in fysieke vorm als op afstand middels een proefpakket.

Wijnproeverij als personeelsuitje

Tijdens een personeelsuitje is ontspanning, gezelligheid en team building van belang. Zijn u en uw collega’s wijnliefhebbers en lijkt het u een keer leuk om meer over wijn, smaakbeleving en wijn-spijs te weten te komen. Dan kunnen wij een proeverij voor u verzorgen op het bedrijf of een andere mooie locatie. Gezien ons moederbedrijf actief is in meerdere branches waaronder ook de horeca kunnen wij u ook helpen bij het vinden van een goede locatie. Tevens zijn er ook mogelijkheden om dit in combinatie te doen met een bier of gedistilleerd proeverij.   

Wijnproeverij personeelsuitje

Wijnproeverij op uw feest

Opzoek naar een leuke toevoeging voor uw bruiloft of buurt feest? We beschikken over de mogelijk om uw gelegenheid volledig in stijl te ondersteunen en hebben de beschikking over meerdere soorten en maten wijnbars en wijntafels die zorgen voor een unieke beleving. Zo kun u lekker genieten en geven wij uw feest extra sfeer. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste wijn en het uitschenken hiervan. Een uniek concept waar velen u voor zijn gegaan.

Wijn en spijs 

Altijd al meer willen weten over de wijn en spijs combinaties? Onze wijn spijs experts leggen u graag uit waarop een sommelier in een sterren zaak zijn keuzes maakt. Wij nemen u mee in de wereld van smaak beleving en wijn en spijs combinaties. Waarom gaan rood vlees en rode wijnen zo goed met elkaar, waarom drinken we witte wijn bij visgerechten? Kan je ook rode wijn bij de visgerechten drinken? En waar zou ik dan op moeten letten? Krijg antwoord op al deze vragen van onze wijn en spijs experts. Of u nu op zoek bent naar de basisvaardigheden om een goede wijn en spijs combinaties te maken, of tijdens een culinair diner graag wijn ondersteuning wilt ontvangen. Wij stellen graag de juiste proeverij voor u samen.

Wijn en spijs proeverij

Zakelijke wijnproeverij

Bent u voor uw evenement, congres, jubileum, of een ander feest opzoek naar uniek aankleding en toegevoegde waarde dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wijn is gezelligheid en brengt mensen bij elkaar. Onder het genot van een goed glas wijn worden er goede gesprekken gevoerd, eerlijk en oprecht. Wij ondersteun u graag door middel van een wijnproeverij tijdens een van deze activiteiten. Op het gebied van wijn en beleving wordt voor u alles van A tot Z verzorgd. Zodat u bezig kunt zijn met uw netwerk en u een professionele indruk achter laat bij uw relaties.

Tot slot

Wijn staat bijna altijd garant voor gezelligheid en genieten. Maak kennis met onze wijnen en verbreedt meteen uw eigen wijnkennis. Twee vliegen in één klap. Wij nemen u graag mee op reis door de verschillende wijnlanden, regio’s en druivenrassen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 wijnen dus voor iedere smaak zit er wat tussen. Al onze wijnen importeren we rechtstreek uit diverse landen. Onze wijnen worden dan ook deskundig uitgezocht. Achter ieder wijnhuis en elke wijn zit een uniek verhaal verborgen deze delen wij graag met u. Naast het proeven en beoordelen van de wijn leren wij u ook op de hoe u de wijn op de juist manier moet beoordelen en geven wij u en uw gezelschap de handvatten om dit beter te kunnen doen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende offerte. Neem dan contact met ons op via een van de aangegeven contactmogelijkheden. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen om vervolgens een vrijblijvende offerte te sturen.

Wijnproeverij

Advies op maat

Wijnadvies op uw smaak budget en gelegenheid

Ruim assortiment

Ontdek meer dan 300 wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en nog veel meer landen. Aangeboden in de beste prijs/kwaliteit verhouding

Elke oplage mogelijk

Vanuit voorraad geleverd, vanaf 1 fles te bestellen